Tisdag v14

1) Vissa människor ställer sig sådär liiite för nära när de pratar med en
Min vaktmästare var här idag, jättetrevlig farbror som lovade att fixa massa saker för mig.. MEN han ställde sig sådär lite för nära! Jätteirriterande! Inte för att det spelar så stor roll egentligen, men man känner bara att ens liksom personliga gräns har gåtts över så att man inte riktigt har kontroll.. Nu spelade det ingen roll med den här lilla söta farbrorn, men ändå!

2) Ringa är mycket effektivare än att skriva
Men det är ändå något som bär emot ibland när man ska ringa, antagligen bekvämlighet, att man vet att om man skriver så får man ett skriftligt svar vilket innebär att man kan fundera igenom i lugn och ro vad man sen ska skriva tillbaka.. Men det blir en mer personlig kontakt om man ringer, och man får så himla mycket mer sagt på en liten stund i telefon än motsvarande tid som man skriver! Kanske ska börja ringa folk lite mer, det är ju så många man saknar och tänker på men sen inte riktigt tar sig för att kontakta.. Skärpning Emma!

3) Färg piggar upp
Man borde använda mer färger! Det gör en så mycket gladare! Istället för som typ alla på steppasset idag som kom i helsvart, eller som min för tillfället mycket deppiga helt vita hall... Fast har faktiskt fixat lite där idag, fått upp tre kort från förra besöket i sälen på väggbiten mellan dörrarna till kök o sovrum, tyckte det blev riktigt fint! Vackert med blå himmel =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0