..

1) Man ska ha koll på sina försäkringar
Annars kan det vara så att man inte har någon försäkring när man ska åka till Bad Gastein om två dagar och inte är försäkrad över huvud taget, vilket innebär att man får betala allt själv om man skulle skada sig (och det kan ju hända, är lite rädd efter olyckan häromdan), och då måste man ju försöka få tag på försäkringsbolagen på en lördag, vilket inte är så lätt eftersom de bara har journummer öppet, och de kan ju inte göra någonting, så då kanske man får ringa 118 118 och be dem leta upp numrerna eftersom de inte finns på internet, och så kanske 118118 får skicka tio sms med olika nummer som man får testa att ringa innan man kommer fram till någon som kan hjälpa en så att man har en fungerande hemförsäkring när man åker. Har jag hört.

2) Är man sjuk ska man va inne och äta vitaminer och skit
Inte dra och bowla och förvärra förkylningen, inte smart! Sovtaktiken igår funkade ju skitbra, ska köra nåt liknande ikväll tänkte jag (ska bara pallra mig i säng först =) )...

3) Teknik är skit
Helt seriöst, känner för att göra som vår guide på tommietruck på moreton och bojkotta all teknik (apropå det har jag fortfarande ont i min tumme, ett år efter sandboardingvurpan..)... Det funkar ju aldrig! Kameran pajade, datorn pajade.. Och idag när vi skulle göra något så enkelt som att bränna en film så funkade det bara inte! "Skivan är skadad eller repad".. Tjenare, skivan var ju jättefin! Haha, där satt vi, först tre tjejer som kände oss lite lagom iq-befriade, sen försökte vi ringa bröderna för att få hjälp och till slut fick vi ta en "livekille" för att komma och hjälpa till. Skönt att det inte funkade då heller iaf, då hade vi blivit lite knäckta (körde på en "traditionell" dvd sen istället, riktigt bra men kommer inte ihåg vad den heter. byebye minnet)

Kommentarer
Postat av: Josefin Nyrell

haha gillade nr 3 :)

2009-01-25 @ 21:33:39
URL: http://josefinnyrell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0