you only get what you earn

om fem timmar bär det av mot sälen, ska bli så härligt! längtar bara tills bussen svänger vänster i rondellen, bästa vänstersvängen i världen!

1) Alla föreläsningar är inte värda att gå på
Som dagens "Inför tentan"-föreläsning, som borde ha hetat "Inför EN tenta", då den bara handlade om att tentaplugga i allmänhet och inte ett skit om tentan i nästa vecka. Lite bittert att man hade kunnat ta direktbussen upp till sälen i fredags istället för att köra hbg-hässleholm-stockholm-borlänge-malung-sälen idag. Menmen. Då hade jag ju faktiskt missat en riktigt bra helg, men ändå! Man kanske ska bli lite kaxigare och hoppa över föreläsningar till fördel för andra roliga grejer?!

2) Man kan lägga in nästan vad som helst i ugnen och det blir gott ändå
Eftersom jag åker iväg i nästan en vecka så fick man ju passa på att städa och rensa kylskåpet.. Hittade lite kyckling, bacon, potatis, morot, vitlök, lök och purjolök (ja jag gillar lök) och slängde in i ugnen med olja och kryddor. Sjukt gott. Man borde använda ugnen mer, det är ju så jäkla smidigt att bara fixa iordning nånting och lägga in det, så blir det klart av sig själv sen. Dock hade det varit gott med någon sås till =)

3) SM har en härlig hjälp-varandra-anda
Man har ju hört talas om juristprogrammet där folk sitter och täcker för sina anteckningar för att folk inte ska kunna ta hjälp av dem och därmed hjälpa dem på tentan.. Service Management är precis tvärtom! Så fort någon får tag på x-tentor eller sammanfattningar så mailas de ut så att alla till slut har dem, och om man har missat någon föreläsning är det självklart för andra att låna ut sina anteckningar så man kan skriva av! Det känns som en betydligt trevligare inställning än juristernas. När man senare ska söka jobb tror jag ändå att den med bäst personlig lämplighet snarare än den med flest vg kommer få jobbet, det viktigaste är bara att man får examensbeviset från skolan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0