Fredag v34

1) Tom Sturridge är en sötnos
Bara spana in honom! Såg honom i sjukt roliga och söta filmen The BOAT that ROCKED ikväll, underbar, se den. Massa bra musik och härliga karraktärer. Och så Tom då ;)



"Midnight-Marc" delade med sig av raggningsknep också: Vara mystisk och inte säga något för att bygga upp stämningen, och sedan säga "Nå, hur blir det?!" ("works every time"). Kanske värt att prova? =P


2) Man blir glad av god service
Framförallt när man är lite servicenörd för att man pluggar det... Men på nyöppnade Café Krook vid stadsparken var de riktigt riktigt duktiga! Fin inredning (underbar toalett), personlig & trevlig personal ("säg till om mjölken är slut!")  och ett generöst förhållningssätt (påtår och provsmakning av deras bröd, de kom ut och frågade om vi ville ha flera gånger medan vi var där)! Sånt gillar vi, där lär man dricka te fler gånger!

(gillar svaret på frågan "Har ni frappe?" också: "Tyvärr, jag hade gärna velat servera det, men vi har ingen ismaskin så det går inte..."! Så sött med så ödmjuk personal!)


3) "Vem behöver kardemumma och bullformar?"
Vi fick improvisera lite lite granna på bullbaket idag och ersatte kardemumman med extra kanel ("det är ju ändå KANELbullar") och klippte till egna formar. Tillsammans med lite extra fyllning ("ska man ändå göra bullar kan man ju göra riktigt goda bullar") blev det sjukt gott. Dessutom bäddade det ju för skämt som "jag har en bulle i ugnen" som ledde till "jag har 36 bullar i ugnen" och, ja, det blev mycket skratt till slut. Riktigt fredagsmys =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0