Lördag v33

Vad konstigt det är att byta liv! Håller fortfarande på att samla ihop resterna av Kretalivet med att packa upp, boka tvättid osv osv... Imorgon kanske man ska sätta igång med det riktiga livet?

1) Det kan hända mycket på tio veckor
Ska ju nu försöka uppdatera mig på vad som har hänt i vännernas liv under sommaren, får ta det lugnt och ta en i taget för att få in allt i huvudet! Annars går det inte att hålla reda på alla jobbyten, fester, olyckor, flyttar, relationer osv osv!
 
2) Framgång verkar gå i vågor
För vissa verkar allt gå bara jättejättebra på alla plan, och för andra helt tvärtom... Men förr eller senare så vänder det nog, och förhållandena blir omvända. Tror det gäller både för enskilda individer och större grupper, tänkte på de svenska friidrottarna nu under VM... För några år sedan gick det ju hur bra som helst för alla, men nu har det vänt och det är bara skador och underprestationer och jag vet inte allt...

3) Grekisk sallad är jättegott
Tomat, gurka, paprika, rödlök, oliver, fetaost, olivolja, vinäger, salt, peppar, kanske en brödbit till. Hur lätt som helst. Hur gott som helst. Trodde jag skulle tröttna under sommaren, men nu har det blivit grekisk sallad både till lunch och middag idag. Mums!


mmm (uppäten) grekisk sallad till förrätt och kycklingsouvlaki till huvudrätt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0