Tisdag v15

1) Spex är kul!!
Såg HelsingborgsSpexets "Napoleon Bonaparte - med andra mått mätt" ikväll med underbart sällskap!! Skrattade i två timmar, sjukt kul! Spexets poäng var att förklara varför slaget vid Waterloo stod, och man får ju säga att det verkligen har klarnat.. Det var ju självklart så att Napoleon och Lord Nelson båda ville ha Napoleons nya Måttenhet Ej Tillgänglig för Engelsmännens Räkning, eller METER kort sagt, som han hade uppfunnit för att engelsmännen skulle sluta häckla honom och jämföra honom med en fots längd. Så vid Waterloo stod en rafflande danstävling, som till slut vanns av England och Earl Grey med viss medhjälp av Hottentottarna, så att Napoleon fick åka tillbaka till Elba samtidigt som Inga Bernadotte for för att bli härskarinna över ett nytt land med den nya måttenheten med sig! Galet kul med massa omstarter och härliga skådespelarinsatser =)


2) Det är härligt med närhet till havet
Var nere på Råå en sväng ikväll, himla uppfriskande och härligt! Så skönt att havet är så nära stan, så att man kan åka ner till stranden och bara ha det mysigt =)

3) Lågkonjunkturen påverkar många
Har kört igång ordentligt med sponsorsökandet nu, men det går lite segt.. Många företag känner sig nerringda av skolan, alternativt säger att de har det så dåligt ställt på grund av lågkonjunkturen nu så att de inte kan satsa på "extragrejer" som sponsring.. Synd att inte folk ser det som en möjlighet att marknadsföra sig =(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0