Måndag v18

oh my god, v18, då är vintersäsongen slut på riktigt!

1) Man ska inte förändra träningen för fort
Vare sig man kör igång från scratch eller förändrar mängd eller aktivitet ska man ta det lite lugnt. Inte gå ut och springa 40 minuter + 25 minuter + 35 minuter mestadels på hårt underlag första veckan. Har ett knä som ömmar lite och som nog uppskattade att gå på step istället för att springa idag!

2) Det är lättare att ragga på fest!
Alla går runt och pratar om att man skulle vilja hitta någon i ett "vardagssammanhang" eller så hellre än på krogen.. Och visst, hitta folk är ju inte så svårt, men hur raggar man i en nykter och inte-fest miljö? Typ, "hej, ska vi ses och öva lite servar någon dag?" =P Något att träna på!

3) Om man lär sig massa metoder så kanske man ska använda dem med?
Har kört PBL ("problembaserat lärande" dvs träffas en gång och diskutera problemet, sen gå hem och läsa och skriva och sen träffas och redovisa) i skolan nu, och vi har väl vart rätt överens i gruppen om att det har funkat rätt bra.. Så nu har vi slått huvudet på spiken och bestämt oss för att ses och diskutera igenom hemtentafrågorna innan det är dags att börja skriva, så man får lite idéer och andra synvinklar än sina egna! Känns skitbra, hoppas vi får ut något av det på onsdag!


årets första jordgubbar blev dagens lunch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0